Menu
Resolschuim machines

Machines

VIC International biedt u een breed scala van schuim gerelateerde machines voor de productie en verwerking van ons product. Wilt u een gehele fabriek of enkel een machine, wij kunnen u helpen graag verder met de technologie en de groei van uw business.

Wij kunnen u voorzien van een divers assortiment  van machines, inclusief Resol schuim blok machine, folie machine, folie lijn, platen lijn, lijm straat en laminator.

Al onze machines zijn ontwikkeld en gemaakt door ons eigen team en experts, met vele jaren ervaring op het gebied van productie en verwerking van Resol schuim.

Met onze machines kunt u Resol schuim produceren dat voldoet aan de

internationale standaarden volgens de norm European standard B/BL,S1,D0 en American ASTM E84 en een isolatiewaarde van 0,021 W/mK of beter bereikt. Voor wat betreft onze portfolio van machines zijn wij ook bereid om bedrijfsgerichte oplossingen voor uw producten en toepassingen te onderzoeken en heb ontwikkelen.

RESOL BLOK PRODUKTIE

Wij bieden een volledige machine aan voor de productie van hoogwaardig

Resol schuim met uitstekende isolatiewaarde en brandwerende eigenschappen. Onze discontinue blokmachine kan gemaakt worden op basis van uw volume en wordt gecontroleerd door ons eigen computersysteem.

FOLIE MACHINE

Voor het produceren van uw eigen schalen hebben wij een machine ontworpen die automatisch uw schalen voorziet van aluminium folie. Deze machine, in combinatie met onze folie lijn, zorgt ervoor dat u uw productie verhoogd wat betreft het aantal meter/uur tegen lagere arbeidskosten.

FOLIE LIJN

Deze machine is ontworpen in combinatie met de folie machine en onze speciale lijm. Deze lijm op waterbasis is ontwikkeld in samenwerking met DPS International, welke gebruikt wordt op onze folie machine.

PLATEN LIJN

VIC International heeft ook de mogelijkheid om een complete zaag lijn aan te bieden. Deze machine zaagt platen uit blokken in combinatie van zagen, schuren en ontstoffen. Deze machine is ideaal voor het produceren van grote hoeveelheden platen met dezelfde afmetingen.

FOLIE GUILLOTINE

Deze machine geeft u de mogelijkheid om uw facings (Aluminium folie) te snijden voor schaaltjes en platen in hoge aantallen, geheel automatisch waardoor maatvastheid en arbeidsintensiteit wordt verbeterd.

LAMINATOR

VIC International heeft de mogelijkheid om een laminator te leveren om platen met verschillende soorten bekleding te produceren.